Grafisk form UNGiKÖR

Kund: UNGiKOR / Uppdrag: Sjung-i-kör-festival, Diplom Årets Barn- och Ungdomskörs ledare, skivomslag SVUK,

Sjung-i-kör festival

Den 20-22 september 2019 var det dags för SJUNGiKÖR-festival i Eksjö.

Festivalen, arrangerad av UNGiKÖR, riktar sig till sångare mellan 10-16 år och sträcker sig över en helg. Körsångare från hela Sverige träffas, sjunger, utbildar sig och deltar i en mängd roliga och utmanande workshops.

Inför festivalen behövdes en mängd saker göras; en folder som riktar sig till de i UNGiKÖR som vill vara volontärer på festivalen, marknadsföring i form av affischer och annonser (både i papperstidning och för webb), roll-ups, beachflaggor, tygkassar och ballonger. Och festivalband, förstås. Det blir ingen riktig festival om deltagarna inte har ett band runt handleden!

Diplom Sveriges Barn- och Ungdomskörledare

Utmärkelsen ”Sveriges Barn- och Ungdomskörledare” instiftades 1995 av UNGiKÖR Sveriges barn- och ungdomskörer, och delas ut varje år. Med utmärkelsen följer ett stipendium på 30 000 kr. I och med att UNGiKÖR fått en uppdaterad grafisk profil så tog vi fram ett nytt utseende på diplomet. Priset delades ut i oktober 2019.

Skivomslag Sveriges Ungdomskör

Sveriges Ungdomskör (SVUK) bedrivs inom ramen för UNGiKÖR. Kören bygger på idén att det i Sverige – på samma sätt som i flertalet länder ute i Europa och resten av världen – ska finnas en nationell ungdomskör med representation av unga körsångare från hela landet.

2019 fick vi i uppdrag att ta fram omslaget till den inspelning som gjordes i samband med projektet ”A voice for humanity”.
Läs mer om projektet här.

2021 var det dags för en ny inspelning ”Lyssna till jorden”.
Läs mer om det projektet här.