Webbdesign

FunktionellForm renoverar och redesignar webbsidor.

Fokus är att göra en webbsida som lyfter fram innehållet och håller ihop allt. Det innebär vi gör en översyn av färger, typsnitt och bildspråk. Vi förbättrar navigeringen (hur man hittar på webbsidan) – allt för att underlätta för besökaren.

Det första som händer är att du som kund svarar på frågorna i den grundläggande brief – ett dokument som alla våra projekt startar med.

Vi gör en översyn av existerande webbsida – med fokus på funktion, design, navigering/användarvänlighet. Nu pratar vi både UX och UI.
I ett möte går vi tillsammans igenom rapporten.

Efter detta möte sammanställer vi fattade beslut och nya idéer i ett dokument som du som kund får titta på och godkänna.

Vi bokar också ett nytt arbetsmöte (workshop) för att skissa på sajtkarta, navigering och innehåll.

Nästa steg är att skapa sajtkarta för vidarejobb. Men också presentation av designtankar kring bildspråk, färger och typsnitt.

Nytt möte för presentation av sajtkarta och designtankar – och godkännande från dig.

Självklart har vi kontrollpunkter där du får se webbsidan och prova att klicka dig runt. Vi tittar tillsammans och noterar de justeringar som önskas.

Slutleveransen är en webbplats som du själv kan uppdatera. Vill du ha vår hjälp (contentproduktion, teknisk support) så får du självklart det.

Och ja – du kan komma till oss även om du inte har en webbsida men vill ha en. Vi gör jobbet från grunden och hjälper dig hela vägen fram till lansering!